Erhvervsrengøring i Valby

Hos Asset Care leverer vi erhvervsrengøring i Valby, der sikrer, at jeres detaillokaler, showrooms, klinikker og idrætslokaler altid er præsentable og rene. Uanset om I byder kunder velkommen til duften af friskbagte spandauer i jeres bagerforretning, et eksklusivt showroom, modtager patienter i jeres klinik eller huser sportsentusiaster i jeres idrætsfaciliteter, sørger vi for, at støv og skidt ikke bliver faste gæster. For vi ved jo alle, at støv har en tendens til at dukke op, hvor det ikke er inviteret!

Vores erfarne team af rengøringsassistenter sørger for, at jeres lokaler altid fremstår fra sin bedste side, uanset om det drejer sig om spejlene i showroomet, gulvene i idrætshallen eller de hygiejniske standarder i klinikken. Vi anvender kun miljøvenlige, svanemærkede produkter, så I kan være sikre på, at både lokaler og miljø bliver passet godt på.

Uanset om I har brug for daglig, ugentlig eller månedlig rengøring, arbejder vi ud fra jeres kalender og behov, så vi ikke forstyrrer jeres daglige drift.

Vi tilbyder også specialiserede services som dybderengøring, vinduespolering og flytterengøring – ideelt til at gøre jeres lokaler klar til en særlig begivenhed eller bare for at sikre, at de altid fremstår bedst muligt.

Så hvis jeres virksomhed i Valby har brug for erhvervsrengøring i topklasse, hvad enten det er til detaillokaler, showrooms, klinikker eller idrætslokaler, er vi klar til at hjælpe. Lad os tage os af alt det beskidte arbejde (bogstaveligt talt), så I kan koncentrere jer om at drive forretning og give jeres kunder den bedste oplevelse – uden frygt for den klassiske støvbefængte karm.

Kontakt os i dag, og lad os vise, hvordan vores erhvervsrengøring i Valby kan gøre en forskel for jeres virksomhed!

Vores ydelser inkluderer:

Støvsugning, gulvvask, afstøvning og affaldshåndtering for at holde jeres lokaler rene og præsentable.

Oprydning af butikker og showrooms, inklusive påfyldning af forsyninger som toiletpapir og sæbe, samt opfyldning af kaffemaskiner og håndklæder.

Effektiv og grundig vinduespudsning både indvendigt og udvendigt for optimal klarhed og præsentation.

Omhyggelig rengøring af alt inventar for at sikre, at alt fremstår rent og velholdt.

Specialiserede løsninger til opgaver som rengøring efter renovering, dybderensning af tæpper, eller andre specifikke behov.

FAQ

Vores priser starter fra 275,- i timen.

Prisen for erhvervsrengøring varierer afhængigt af flere faktorer, herunder lokalernes størrelse, rengøringsfrekvensen, og specifikke krav til rengøringen. Hos Asset Care tilbyder vi skræddersyede løsninger, hvor vi tilpasser vores service til jeres behov. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud baseret på en vurdering af jeres erhvervslokaler, så I kan få en præcis pris.

Frekvensen af erhvervsrengøring afhænger af virksomhedens art og lokalernes anvendelse. For kontorer med daglig brug anbefales daglig eller ugentlig rengøring for at opretholde et rent og sundt arbejdsmiljø.  I miljøer med høj trafik, såsom butikker eller sundhedsfaciliteter, kan hyppigere rengøring være nødvendig. Vi tilbyder en fleksibel rengøring, hvor vi med kunden aftaler hvilke dage der kræves dybdegående rengøring, og hvilke dage hvor overfladerne blot skal klares. Denne løsning er populær, da det holder priserne nede på et overkommeligt niveau.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud